Artzaanstad gaat weer open

logo

Na een aantal weken van sluiting gaat ArtZaanstad vanaf woensdag 6 mei de deuren heropenen. Het weer openstellen van onze ruimte is best een beetje spannend. De overheid roept ons nog steeds op thuis te blijven en wijst op ieders maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat was, naast de zorgen om de gezondheid van de teamleden en onze klanten, een belangrijke reden om dicht te gaan. 

In de tijd dat we dicht zijn geweest hebben we keihard gewerkt. Het hele gebouw is schoongemaakt, opgefrist en geschikt gemaakt om jou in deze tijd te kunnen ontvangen. Zo hebben we de expositieruimte en kunstverhuur een compleet andere indeling gegeven. Dat betekent vooral dat we meer ruimte hebben gecreëerd. We hebben de looppaden verbreed en de bokken met schilderijen staan vrij in de ruimte.

Ook onze cadeauwinkel heeft een ware metamorfose ondergaan. Ze is daardoor veel mooier en overzichtelijker geworden en vormt een nog beter geheel met de industriële uitstraling van ons gebouw. Nu we de ruimte hebben aangepast durven wij het aan je weer te ontvangen. Toch vragen we iedereen zoveel mogelijk online een kunstwerk te reserveren of een winkelaankoop te doen.
 

Bekijk alvast het protocol om het bezoek voor iedereen prettig te laten verlopen. Wij vragen je vriendelijk je hieraan te houden.
 
Marc Aijtink
Directeur Artzaanstad