24-uurs actie Trappen tegen Huntington

Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen en tekst

Minimaal zestig fietsers nodig

Het is bekend dat voor medicijn-onderzoek veel geld nodig is, heel veel geld. Ook voor een medicijn tegen de ziekte van Huntington.
Edwin Stolp is zelf Huntington patiënt en voorzitter van de Stichting Huntington Zaanstreek.
Met de stichting wil hij veel geld inzamelen om het onderzoek naar de hersenziekte te helpen financieren.
Bovendien wil hij ervoor zorgen dat de ziekte meer, veel meer bekendheid krijgt! Door een 24-uurs actie Trappen Tegen Huntington.
In het midzomernacht-weekeinde van 22 en 23 juni wordt 24 uur lang gefietst in een toertocht door Noord Holland. Een tocht van 110 km, die in estafette vorm wordt gereden door teams van maximaal 10 wielrenners. Elk team rijdt tenminste een ronde, met start en finish bij VVV Westzaan. Vooraf worden de starttijden van de teams vastgesteld. Het inschrijfgeld bedraagt € 37,50 per deelnemer. Je krijgt hiervoor niet alleen een prachtige fietstocht maar ook een uniek Huntingon-fietsshirt.
Minimaal zestig fietsers heeft Edwin Stolp nodig voor deze 24-uurs uitdaging. Maar hoe meer deelnemers, hoe groter de opbrengst en hoe meer aandacht de actie gaat krijgen in de diverse media. Dus doe mee, vorm een team en meld je aan via: huntingtonzaanstreek.nl. Op de site vind je bovendien alle informatie over de 24-uurs actie,  over Edwin zelf en over de stichtingHuntington Zaanstreek.

Bron: De Zaankanter