Vogelbeschermingswacht Zaanstreek | Presentatie Gierzwaluwen

Datum/Tijd
vr 15-09-2017
14:30 uur

Locatie
Pennemes
Bloemgracht 95
1502 WB Zaandam

Categorieën Geen Categorieën


RODI – Op de daktuin van zorgcentrum Pennemes is vrijdag 15 september weer een activiteit. Arjan van Poecke van de Vogelbeschermingswacht Zaanstreek geeft dan een presentatie over gierzwaluwen.

De werkgroep stadsvogels van de Vogelbeschermingswacht Zaanstreek heeft twee jaar geleden samen met vrijwilligers van zorgcentrum Pennemes gierzwaluwkasten aan het gebouw gehangen. De vogels zijn inmiddels richting Afrika vertrokken, om rond Koningsdag volgend jaar weer terug te keren. Vrijdag 15 september tussen 14.30 en 16.00 uur geeft Arjan van Poecke van Vogelbeschermingswacht Zaanstreek een presentatie over gierzwaluwen. Tijdens deze presentatie laat hij zien hoe fascinerend deze vogeltjes eigenlijk kunnen zijn. De entree is gratis.
De daktuin is te bereiken via de receptie. Dat kan via ingang Pennemes 7 of via de ingang op Bloemgracht 95, rechts de foyer door en de gang blijven volgen. Er verschijnen vanzelf bordjes met daktuin. Bij slecht weer wordt de presentatie gehouden in de foyer van zorgcentrum Pennemes, ingang Bloemgracht 95.

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink .