Roeiclinics september Gratis roeiles!

Datum/Tijd
wo 13-09-2017
19:00 uur

Locatie
ZZV Zaanlandsche Zeilvereeniging
Havenstraat 70 a
1506 PK Zaandam

Categorieën


dubbel8

De roeiclinics zijn op zondag 10 september (12.00 uur) en woensdagavond 13 september (19.00) Ten behoeve van de AH sportactie volgen er ook clinics in oktober.

ZZV Roeien in Zaandam houdt zondag 10 en woensdag 13 september roeiclinics. Dat doet de Zaanse roeivereniging twee keer per jaar.

Op de open dag of tijdens de proefles maken bezoekers kennis met de roeivereniging ZZV en de roeisport. Het kennismakingsprogramma ziet er als volgt uit:
•   rondleiding door de botenloods;
•   ‘droogroeien’ op de ergometer en uitleg over de techniek;
•   ‘echt’ roeien op de Voorzaan in een twee- of vierpersoonsboot met stuurman/instructeur.
Elke woensdagavond gedurende de zomertijd kunnen belangstellenden ook een gratis proefles volgen. Deze start om 19.00 uur. Aanmelden hiervoor kan via Richard Hietberg, per e-mail via: richard.hietberg@gmail.com. Meedoen aan de roeiclinic kan uitsluitend na opgave bij Richard Hietberg. Wie niet tijdens de clinics of op de proeflessen kan komen, maar toch aan de introductiecursus wil meedoen, kan ook even contact opnemen met Richard. De introductiecursus start half september.
Wie interesse in de sport heeft, kan op de website www.zzv-watersport.nl of de Facebook-pagina: ZZV Roeien kijken. Voor informatie over de roeiclinics en de introductiecursus kunnen belangstellenden op de site terecht bij de pagina Roeien, onderdeel Lid worden.