Foto-expositie Karin Timmerman

Datum/Tijd
di 11-07-2017 - za 30-09-2017
10:00 - 16:00 uur

Locatie
Zorgcirkel Torenerf
Prins van Oranjestraat 1
1531 GA Wormer

Categorieën


Karin Timmerman woont in Westzaan, maar is geboren en getogen in Zaandam. Al sinds haar jeugd heeft ze belangstelling voor fotografie. Met zeventien jaar had de fotografe haar eerste camera. Karin exposeert tot zaterdag 30 september met foto’s in zorgcentrum Torenerf in Wormer.

Ongeveer vijftien jaar geleden is Karin overgestapt op digitale fotografie. Ze heeft sindsdien verschillende cursussen gevolgd om meer inzicht te krijgen in de techniek van het fotograferen. De laatste drie jaar exposeerde ze regelmatig met anderen in de Zaanstreek. Na een eerste solo-expositie begin dit jaar in DeBieb in Krommenie, pakt Karin met de expositie in Torenerf groter uit. Er hangen maar liefst veertig foto’s van Karin in twee gangen op de begane grond en bij de receptie. In de rechtergang toont Karin foto’s van mensen in beweging, natuur en dierenportretten. In de linkergang hangen foto’s met het thema beweging, dat tot uitdrukking komt in lijnen en vormen van gebouwen en voorwerpen.
Torenerf had tot nu toe alleen exposities van het Historisch Genootschap Wormer, dat er deze zomer ook weer is. Torenerf heeft echter haar expositiemogelijkheden uitgebreid en Karin is de eerste die exposeert. De tentoonstelling is dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur te bekijken. Het adres is zorgcentrum Torenerf, Prins van Oranjestraat 1 in Wormer. Meer foto’s van Timmerman zijn te vinden op: www.afvzaanland.nl, onder ‘portfolio’.

Bron: Zaanstreek op Zondag